BEDRIJFSKLEDING

UW BEDRIJFSKLEDING ALTIJD IN VORM

Bij Wasconnect koopt u bedrijfskleding die precies past bij de uitstraling, veiligheid en hygiëne eisen van uw bedrijf. Wasconnect heeft een uitgebreid assortiment bedrijfskleding afgestemd op de individuele drager. Natuurlijk wilt u dat deze kleding professioneel verzorgd wordt zodat deze er goed uit blijft zien en aan alle veiligheid en hygiëne eisen blijft voldoen. Wasconnect verzorgt dit op een “groene wijze” met lokale gecertificeerde wasserijen dicht bij u in de buurt.

WAAROM WASCONNECT

ASSORTIMENT BEDRIJFSKLEDING

SCHOONGOEDKASTEN EN VUILGOEDKASTEN

Wasconnect kan uw garderobe of bedrijfskleedkamer voorzien van schoon- en vuilgoedkasten naar wens. Wij bieden kasten aan in verschillende afmetingen. Van deze kasten kunt u zelf de kleur en het aantal vakken bepalen. In de schoon- en vuilgoed kasten kunt u de bedrijfskleding van uw medewerkers op een overzichtelijke, professionele en hygiënische manier opbergen.

INLEGSERVICE

Bij Wasconnect kunt u ook gebruik maken van de kast-vak inlegservice. Onze medewerker legt de kleding gesorteerd per drager in de juiste kast. Hierdoor komt de kleding direct bij de juiste medewerker terecht en wordt u volledig ontzorgt.