zulosan-logo

NIEUW EN DUURZAAM INITIATIEF IN ZUTPHEN

Maak kennis met een nieuw initiatief in het Zutphense bedrijfsleven in samenwerking met de Anne Flokstraschool op het gebied van sanitaire hygiëne: ZuLoSan (Zutphen Lokaal Sanitair)

De Anne Flokstraschool, dé school voor voortgezet speciaal onderwijs in Zutphen en hét bedrijf Wasconnect uit Deventer gaan samenwerken.

De samenwerking
ZuLoSan is een samenwerking tussen Wasconnect en de leerlingen van de Anne Flokstraschool. Zulosan levert en installeert alle dispensers voor de toiletomgeving voor bedrijven en instellingen in de regio Zutphen. halen-brengen-anne-flokstra-school
De verbruiksmaterialen, zoals zeep, toiletpapier en luchtverfrissers worden periodiek aangeleverd met de bakfiets door leerlingen. Voor de leerlingen een stage ervaringsplek. Voor Wasconnect een mogelijkheid sociaal te ondernemen.

Een tweede leven
De MVO gedachte (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is duidelijk aanwezig. Alle producten en diensten die worden aangeboden, hebben daar waar mogelijk een milieukeurmerk. Het toiletpapier is bijvoorbeeld voorzien van een Eco en FSC-keurmerk. Daarnaast zorgt ZuLoSan dat de oude gebruikte toiletdispensers worden gedemonteerd, opgefrist en gerefurbishd voor een “tweede leven”.

wasconnect-anne-flokstra-school-logos

Regionale dienstverlening
Michel Mekenkamp en Floris van Eekert van het Deventer bedrijf Wasconnect faciliteren op het gebied van bedrijfskleding en toilethygiëne. Middels een regionale aanpak, biedt Wasonnect een dienstverlening waarbij organisaties er volledig op kunnen vertrouwen dat zij worden ontzorgt. “Wij zien een groeiende behoefte van een regionale aanpak binnen deze sector,” aldus Mekenkamp.

Bijdrage aan Zutphen
ZuLoSan verbind een sociaal goed doel aan haar diensten. Een gedeelte van de opbrengst vanuit ZuLoSan komt ten goede aan diverse sociale projecten waaraan de Anne Flokstraschool verbonden is. Ook zal de Stichting Vrienden van de Anne Flokstraschool profiteren van deze samenwerking.

Ook gebruik maken van de diensten van ZuLoSan?

Neem contact op via 085-049 97 86.

Óf stuur ons een email