DeLoSan nieuw en duurzaam initiatief in Deventer

Maak kennis met een nieuw initiatief in het Deventer bedrijfsleven op het gebied van sanitaire hygiëne: DeLoSan (Deventer Lokaal Sanitair). Initiatiefnemers WasConnect en KB-Online zetten mensen van Sallcon in bij het elektrisch vervoer. Sociaal, duurzaam en lokaal: een mooie toevoeging op de markt.

Vlnr. chauffeur Jan de Groot, Ron Guijt van KB-Online en Michel Mekenkamp van WasConnect.

Jan de Groot is chauffeur op de elektrische vrachtwagen van Sallcon en rijdt iedere maand voor DeLoSan door Deventer. Hij doet allerlei bedrijven aan, van Studio Perfect tot Witteveen+Bos en heeft plezier in zijn werk. “Ik ken de bedrijven goed, weet waar ze de producten van WasConnect willen hebben staan. Ik werk nu al twee jaar in het magazijn en het bevalt me goed!”

Samenwerken
Het idee voor een Social Label kwam vorig jaar, toen de mogelijkheid ontstond dat Sallcon het elektrisch transport kon gaan verzorgen voor DeLoSan. DeLoSan levert en installeert alle dispensers voor de toiletomgeving voor bedrijven en instellingen in de regio Deventer. De verbruiksmaterialen, zoals zeep, toiletpapier en luchtverfrissers worden periodiek aangeleverd met het elektrische vervoer van Sallcon.

Regionale dienstverlening
Michel Mekenkamp en Floris van Eekert van het Deventer bedrijf WasConnect faciliteren op het gebied van bedrijfskleding en toilethygiëne. Middels een regionale aanpak, biedt WasConnect een dienstverlening waarbij organisaties er volledig op kunnen vertrouwen

logo-delosandat zij worden ontzorgt. “Wij zien een groeiende behoefte van een regionale aanpak binnen deze sector,” aldus Mekenkamp. Ook Sallcon maakt inmiddels gebruik van de dienstverlening van WasConnect op het gebied van bedrijfskleding.

Business Unit Manager Ron Guijt van KB-Online is erg enthousiast. “Samenwerken in DeLoSan is voor ons een logische toevoeging aan alle andere oplossingen die wij bieden voor de werkomgeving. Met onze gezamenlijke netwerk is er een goede basis om dit initiatief uit te rollen.”

Een tweede leven
De MVO gedachte is duidelijk aanwezig. Alle producten en diensten die worden aangeboden, hebben daar waar mogelijk een milieukeurmerk. Het toiletpapier is bijvoorbeeld voorzien van een Eco en FSC-keurmerk. Daarnaast zorgt DeLoSan dat de oude gebruikte toiletdispensers worden gedemonteerd, opgefrist en gerefurbishd voor een “tweede leven”.

Bijdrage aan Deventer
DeLoSan wilde graag een sociaal goed doel aan zich verbinden en kwam uit bij Stichting Present. “Een aangename verrassing,” vertelt algemeen coördinator Margreet Smit. “Wij geloven in een Deventer waarin mensen er zijn voor elkaar. Een gedeelte van de opbrengst vanuit DeLoSan willen wij ten goede laten komen aan onze veelzijdige projecten.”

Ook gebruikmaken van de diensten van DeLoSan?

Neem contact op via 085-049 97 86.

Óf stuur ons een e-mail