wasconnect-borstelmat

Wasconnect breidt haar dienstverlening uit met professionele borstelmatten

Wasconnect heeft voor het bedrijf Marktlink een professionele schoonloopvoorziening geïnstalleerd.

Marktlink heeft gekozen voor een borstelmat buiten de entree en een wisselbare (industrieel reinigbare) schoonloopmat binnen de entree van het pand.

De borstelmat heeft een professionele uitstraling en verwijderd effectief het vuil, zand en modder van de voeten van uw bezoekers. De mat is zeer weersbestendig en kan zowel op de vloer als verzonken in de vloer gelegd worden.

Een groot voordeel van de borstelmat is het reinigen ervan. U hoeft dit niet te laten doen door een erkend bedrijf maar u kunt dit zelf doen met een hogedrukreiniger. Het vuil is eenvoudig weg te spuiten en de mat ziet er weer keurig uit.