Nieuw in ons toilethygiëne assortiment: De Quartz Line

Quartz-Line-Sanitaire-Hygiëne

Met de Quartz Line heeft uw sanitaire ruimte meer uitstraling

Vanaf heden kunnen wij uw sanitaire ruimte ook voorzien van de nieuw ontwikkelde “Quartz” productlijn. Deze sanitaire hygiëne lijn bestaat uit onder andere: handdoekautomaten, zeepdispensers en luchtverfrissers. Door de verschillende kleuren waarin deze lijn verkrijgbaar is, kunt u de sanitaire ruimtes naar uw eigen wens inrichten. De dispensers zijn verkrijgbaar in de kleuren: wit, zilver en zwart. De verbruiksartikelen worden door Wasconnect automatisch en periodiek bij u aangeleverd. Een service waar u geen omkijken naar heeft.

Bent u benieuwd naar deze productlijn en de bijbehorende service? Dan helpen wij u graag verder.

Direct contact opnemen? Klik hier.