Wasconnect in MKB Deventer magazine

Wasconnect vertelt in MKB Deventer Magazine over professioneel bedrijfskleding onderhoud

Wasconnect staat met een artikel in het MKB Deventer magazine. In dit artikel bedrukken we het belang van het professioneel onderhouden van bedrijfskleding. Een klein voorproefje van het artikel:

Bedrijfskleding onderhoud: veel meer dan alleen een wasje draaien

Voor de één een mooi visitekaartje, voor de ander een absolute noodzaak om veilig te kunnen werken. Volgens Michel Mekenkamp en Floris van Eekert, oprichters van Wasconnect in Deventer, besteden bedrijven steeds meer aandacht aan bedrijfskleding. Wat daarbij echter vaak wordt vergeten, is het belang van goed onderhoud. Wist u bijvoorbeeld dat de reflectiewaarde van signaalkleding afneemt, wanneer deze niet op de juiste manier wordt gereinigd? Geen veilig idee, zeker nu de dagen weer donkerder worden.

De Bergweidedijk in Deventer is sinds begin dit jaar een nieuwe onderneming rijker: Wasconnect. Een jong bedrijf, met aan het roer twee ondernemers met samen ruim 40 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. Met Wasconnect bieden Michel Mekenkamp en Floris van Eekert een unieke dienstverlening op het gebied van bedrijfskleding & onderhoud, contractbeheer en toilet- en hygiëneproducten.

Benieuwd naar het volledige artikel? Bekijk dan de online editie.